Voor wijnliefhebbers

Bodega(s) in Requena

* Interessante wijntour over uitstekende Valenciaanse wijnen

Inclusief wijnproeverij(en) in één of twee bodega´s

Traditionele lunch en bezoek aan de historische binnenstad van Requena mogelijk

Chozas Carrascal Bodega Wijn Requena Utiel

 

Op slechts één uur rijden ten westen van Valencia liggen de bodega’s (wijnkelders) van het wijngebied Requena-Utiel. De absolute ster van dit bergachtige gebied is de rode wijn Bobal, die alleen hier geteeld. Maar ook de Cavas (mousserende wijn), witte wijn en rosé uit dit gebied zijn van hoge kwaliteit en hebben een uitstekende smaak.
  
Jouw Nederlandstalige reisbegeleiding brengt je tijdens deze wijntour naar wijnmakerijen en vertelt onderweg interessante dingen over de omgeving, de bewoners en natuurlijk over wijn. Onze partnerbodegas worden gekenmerkt door hun diversiteit: van de kleine bodega die al jaren in de familie is tot de grote industriële wijnproducent met wereldwijde faam. Na een rondleiding volgt natuurlijk een wijnproeverij, waarbij je smaakpapillen verwend zullen worden.
  
Je beslist zelf of je één of twee bodega’s bezoekt (er zijn er trouwens ongeveer honderd in dit gebied) of dat je liever het tweede deel van de tour met jouw gids het middeleeuwse stadje Requena (onder een plein in het centrum zijn eeuwenoude wijnkelders) bezoekt.
  
We helpen je graag bij de voorbereiding van deze wijntour. Aanrader: Combineer deze excursie met een traditionele lunch in de regio.


Wanneer: iedere dag, het hele jaar door.

Ontmoetingspunt: een centraal punt in de stad of bij jouw hotel/accommodatie.

Hoe: Per taxi, privé-bus of jouw eigen auto - we helpen graag ook bij de keuze/reservering van het transportmiddel.

Duur: 4 tot 6 uur.

Prijs: in overleg, afhankelijk van het aantal deelnemers / bodega´s, inclusief wijnproeverij en lokale (worst/kaas) specialiteiten. 

Groepsgrootte: vanaf 1 persoon.


Klik hier, om deze wijn-excursie per e-mail (info@valenciainside.com) te boeken of meer informatie op te vragen. Je kunt ons ook bellen of per WhatsApp of iMessage een bericht schrijven: 

 

Eline: +34 663.436.444 

Stephanie: +34 625.770.839

info@valenciainside.com

Stephanie: +34 625.770.839

Eline: +34 663.436.444

WhatsApp / iMessage