Culinaire Avonturen

 

Je bent een foodie? Altijd op zoek naar nieuwe gastronomische ontdekkingen en de verhalen achter eten en drinken? Super: Valencia Inside biedt zes culinaire tours waar alles om eten en drinken draait!

  
Als je speciale wensen hebt voor jouw gastronomische avontuur in Valencia, stuur ons dan een e-mail of bel ons. Wij zijn flexibel!

 

Eline: +34 663.436.444 / Stephanie: +34.625.770.839

Tapas Bar Pinchos Pinxos Tour Drinks

Tapastour overdag 

Wat is er leuker dan met vrienden of familie van bar naar bar te slenteren, overheerlijke tapas te proeven en interessante verhalen over Valencia en de Spaanse cultuur te horen?

 

Voor meer informatie klik je hier.


Tapas Bar eten drinken Valencia Tapastour

Tapastour s´avonds 

Beleef dit culinaire avontuur met ons! Jouw Nederlandstalige reisleider neemt je ’s avonds mee op deze lekkere ontdekkingstocht die draait om tapas, drankjes en de Spaanse keuken. 

 

Voor meer informatie klik je hier.


Mercado Central Markt ham tasting Tapas

Centrale Markt: Mekka voor foodies

In een prachtig Jugendstilgebouw (geopend in 1928) is de 'buik van Valencia’ gevestigd. De Centrale Markt (Mercat Central, geopend van maandag t/m zaterdag van 7.30 tot 15.00 uur) nodigt jou uit om te ontdekken, proeven en genieten. Laat je verrassen door de kleurrijke verscheidenheid aan groenten en fruit, vlees en vis, specerijen en exotische producten. Met de Nederlandstalige gids ontdek je verschillende kraampjes, leer je de mensen kennen en probeer je natuurlijk allerlei Spaanse lekkernijen!

Voor meer informatie klik je hier.


wijn Requena Tour rondleiding nederlands Nederlandstalig Bodega Bobal spanje

Voor Wijnliefhebbers: Bodega(s) in Requena

Op nog geen uur rijden ten westen van Valencia liggen de bodega’s (wijnkelders) van het wijngebied Requena-Utiel. De absolute ster van dit bergachtige gebied is de Bobal, een rode druif die alleen hier wordt geteeld. Tijdens deze privétour vertelt onze Nederlandstalige gids, samen met de mensen van deze streek, alles over de regio, de wijn en de Spaanse cultuur.  

 

Voor meer informatie klik je hier.


Sinaasappels Plantage Hof Sap citrus sinaasappelboom excursie

Sinaasappels - Valencia´s goud!

 

Valencia is sinaasappelstad número uno. Wil je meer weten over sinaasappels en allerlei andere citrusvruchten? Zelf plukken en proeven? Bezoek dan een mooie sinaasappelplantage in de omgeving (ongeveer 45 minuten rijden) van Valencia. Wij komen mee & stellen je voor aan de eigenaren- een super aardige familie!

 

Je klikt hier voor meer informatie.


Paella Valenciana Valencia rijst koken workshop cursus

Workshop paella koken / kookcursus  

Valencianen eten zes dagen per week rijst en op zondag paella. Zo luidt een Valenciaans gezegde, waarin veel waarheid steekt. Tijdens deze kookworkshop leer je van een chef-kok alle tips &tricks voor het bereiden van de beste Valenciaanse paella. Je kunt deelnemen aan een cursus met andere koks-in-spé of met jouw eigen vrienden/familie deze workshop (met vertaling in het Nederlands) reserveren.

 

Meer over de workshop ervaar je hier.

info@valenciainside.com

Stephanie: +34 625.770.839

Eline: +34 663.436.444

WhatsApp / iMessage