Stadswandelingen

Lijkt het je leuk om een informatieve en informele stadstour met een Nederlandse gids te doen? Dan ben je bij Valencia Inside aan het juiste adres. Hieronder zie je welke (privé)tours wij aanbieden.

Heb je speciale wensen over jouw verblijf in Valencia, stuur dan een Email of bel en vertel wat jouw wensen zijn - wij zijn flexibel!

 

Eline: +34 663.436.444 

Stephanie: +34 625.770.839

Altstadt Rondleiding wandeling Plaza de la Virgen fontein Valencia Highlights

Hoogtepunten historische binnenstad (2 uur)

Ontdek met ons de oude binnenstad van Valencia. Wij laten je tijdens deze highlights-tour de belangrijkste bezienswaardigheden zien.

 

 

 

Voor meer informatie, klik je hier.


Historische binnenstad compleet (4 uur)

Voor een uitgebreidere kennismaking met de oude binnenstad van valencia en een kijkje in het leven van de locals, bieden we deze tour aan die jou tot een ware Valencia-Insider maakt.

 

 

 

Voor meer informatie, klik je hier


Stad van de Kunsten en Wetenschappen Calatrava Valencia Museum Umbracle

Binnenstad en Calatrava/CAC (4 uur)

Valencia is een stad van tegenstellingen: historisch en modern gaan hier hand in hand en dat laten we tijdens deze Nederlandstalige stadswandeling zien. We nemen je mee naar sfeervolle pleintjes en smalle straatjes in de binnenstad, en naar de moderne architectuur van de stad van de Kunsten en Wetenschappen (CAC) van de architect  Santiago Calatrava.

 

 Voor meer informatie, klik je hier.


Hemisferio Plau de les Arts Valencia Stadt der Künste Calatrava

Stad van de Kunsten en Wetenschappen/CAC (2 uur)

De Valenciaanse architect Santiago Calatrava is een wereldwijd bekende toparchitect. In zijn geboortestad bouwde hij de Stad van de Kunsten en Wetenschappen. Dit immense complex bestaat o.a. uit het hoogste operagebouw ter wereld, een IMAX-bioscoop met planetarium, het Wetenschapsmuseum en het grootste aquarium van Europa (Oceanogràfic van architect Felix Candela).

Voor meer informatie klik je hier.

 

lonja wandeling rondleiding

Wandel- en fietstocht combinatie (3 uur)

Je vindt het leuk meer details over de oude binnenstad te ervaren, maar houd je er ook van, een stad met de fiets te ontdekken? Dat kan met deze combinatie-tour! Eerst loop je gezamenlijk met de Nederlandstalige gids door het historische centrum. Daarna pak je de fiets en rijd je door het prachtige park, in de rivierbedding van de voormalige Turia. 

                                                    Voor meer informatie, klik je hier.


Valencia Haven zeilen Puerto Americas Cup Highlights

Valencia Inside (5 uur)

Tijdens deze Nederlandstalige stadswandeling zie je veel van Valencia: de historische binnenstad, de moderne Stad van de Kunsten en Wetenschappen en het havengebied met vlakbij een breed zandstrand.

 

 

Voor meer informatie, klik je hier.


Mercado Colón Ruzafa Eixample Canovas Jugendstil

Wijken ontdekken - Ruzafa, Canovas en Eixample (3 uur)

Kijk met ons verder dan de historische binnenstad! Wij nemen je mee naar de wijken Ruzafa, Canovas en Eixample. We vertellen over de geschiedenis en laten je verborgen restaurantjes, trendy boetiekjes en leuke markten zien waar je vooral locals zult ontmoeten. Je kijkt je ogen uit in deze Jugendstil-buurten.

 

Voor meer informatie, klik je hier.info@valenciainside.com

Stephanie: +34 625.770.839

Eline: +34 663.436.444

WhatsApp / iMessage