Excursies buiten de stad

Een vaartocht op het grootste zoetwatermeer van Spanje of op een ondergrondse rivier, een wijngebied bezoeken (inclusief proeverij) of eeuwenoude kastelen ontdekken? Valencia Inside neemt je mee naar bezienswaardigheden buiten de stad. Het gaat om (halve) dagtochten. 

Heb je speciale wensen voor jouw bezoek aan de regio Valencia, stuur ons dan een e-mail of bel ons. Wij zijn flexibel!

Eline: +34 663.436.444 / Stephanie: +34.625.770.839

Albufera Bootsfahrt See Naturpark fahren

Albufera: rijst, natuur en meer 

Het natuurgebied L´Albufera, net buiten Valencia, bestaat uit verschillende ecosystemen. Je vindt er dan ook een grote verscheidenheid qua flora en fauna. De Nederlandstalige reisgids vertelt je over de geschiedenis van dit prachtige gebied, over de visserij / rijstteelt en over de vogels die hier leven. Geniet samen van een mooie, rustige boottocht op dit grootste zoetwatermeer op het Spaanse vasteland.
  

Voor meer informatie klik je hier.


Orangen Orangenbaum Huerto Plantage Zitrus Saft Orangensaft

Sinaasappels - Valencias´ goud

Valencia is sinaasappelstad número uno. Wil je meer weten over sinaasappels en allerlei andere citrusvruchten? Zelf plukken en proeven? Bezoek dan een mooie sinaasappel plantage in de omgeving (ongeveer 45 minuten rijden) van Valencia. Wij komen mee & stellen je voor aan de eigenaren- een super aardige familie!

 

Voor meer informatie klik je hier.


Höhlen Flussfahrt Stalagmit Stalaktit Vall D Uixo

Ondergrondse rivier: De grotten van San José

Veel gasten zijn verrast als ze met Valencia Inside de langste ondergrondse bevaarbare rivier van Europa bezoeken. En dat op slechts 45 minuten rijden van de stad, in de mooie grotten van San José. Je zult versteld staan van de kleur van het water en de vormen van de rotsen. De stilte geeft de grotten een spirituele, romantische sfeer.

Voor meer informatie klik je hier.


Wein Requena Bodega Weinkeller Weinprobe Weinfass

Voor Wijnliefhebbers: Bodega(s) in Requena

Op slechts één uur rijden ten westen van Valencia liggen de bodega’s (wijnkelders) van het wijngebied Requena-Utiel. De absolute ster van dit bergachtige gebied is de Bobal, een rode druivensoort die alleen hier geteeld wordt. 

 

Voor meer informatie klik je hier.


Xativa Jativa Burg Schloss Aussicht Berg Hände

Xativa: Burcht en bergen

De ligging van het kasteel van Xativa is spectaculair: strategisch op een berg, omringd door het platteland en dorpjes. Op de achtergrond liggen indrukwekkende bergtoppen en aan de oostkant ligt de Middellandse Zee in de verte. Met jouw Nederlandstalige privégids rijd je in ongeveer een uur van Valencia naar Xativa. We bezoeken het kasteel, waarna je kunt genieten van een drankje en het fantastische uitzicht.
 

Voor meer informatie klik je hier.


Sagunto Historisch Zentrum Bergruine Hannibal Theater

Sagunto: in de voetsporen van Hannibal

Sagunto, 40 kilometer ten noorden van Valencia, was in de Romeinse tijd veel belangrijker dan Valencia. Dat wist Hannibal van Carthago ook. Tijdens deze excursie bezoek je samen met een Nederlandstalige gekwalificeerde gids onder andere het Romeinse theater, het grootste fort van Spanje en het Archeologisch Museum.

Voor meer informatie klik je hier.


Huerta Landbau Chufa Alboraya

Land en cultuur: La huerta en Lladró

Buiten de stadsgrens liggen de moestuinen (=huerta´s) van Valencia. Hier worden bijvoorbeeld tomaten, artisjokken en aardamandelen gekweekt. Indrukwekkend is het eeuwenoude irrigatiesysteem dat je hier kunt bewonderen. In dit gebied staat ook de wereldberoemde porseleinfabriek Lladró waar je een kijkje achter de schermen krijgt. Ga je mee op ontdekkingsreis buiten de stad? 

 

Voor meer informatie klik je hier.


Katamaran Bootsfahrt Segeln Mittelmeer Valencia baden

Into the blue: varen op de catamaran 

Kom aan boord van een catamaran of kleine zeiljacht en geniet van de Middellandse Zee. Je kunt met jouw gezelschap of met andere watersportliefhebbers langs de stranden van Valencia zeilen. Kies een tour die bij jou past. Er is van alles mogelijk: een romantische zonsondergangtour, een feestje met lekkere cocktails of een dagje uit met mogelijkheden om te zwemmen.

Voor meer informatie klik je hier.

info@valenciainside.com

Stephanie: +34 625.770.839

Eline: +34 663.436.444

WhatsApp / iMessage