Wandel- en fietstocht combinatie

Te voet door de binnenstad, op de fiets door het park

* Combinatie van korte stadswandeling en fietstocht

* Ontdek de kleine straatjes en pleinen van de binnenstad te voet

* Fiets door de prachtige Turia-tuinen naar de gebouwen van Calatrava

Mercado de Colon Stadtführung Valencia deutsch

Je kunt niet kiezen tussen een wandel- en fietstocht? Hoeft ook niet! Als je kiest voor deze tour, zul je kleine straatjes in het centrum ontdekken, details krijgen van hoe de historische binnenstad is opgebouwd EN fietsen door de groene long van de stad. Samen met de stadsgids zul je bijv. bij de Basilika of markthal binnen kijken en loop je te voet langs de Lonja, de UNESCO-zijdebeurs van 1483. Je krijgt vele tips!

 

Daarna spring je op de fiets. In de mooie tuinen krijg je meer informatie over de voormalige rivier de Turia en gids vertelt je interessante verhalen over het ontstaan van de Stad der Kunsten en Wetenschappen. Weet jij wat het Hemisferic is? Nog niet..maar je komt het allemaal te weten en daarna rijd je terug naar het oude centrum. 

 

In principe eindigt de tour in het oude centrum, maar je kunt natuurlijk ook de fietsen huren voor de rest van de dag, en verder gaan (zonder gids) naar het strand! Voor slechts een paar euro meer kun je de rest van de fietspaden van Valencia gaan veroveren!


Waar: iedere dag, het hele jaar door.    

Ontmoetingspunt: een centraal punt in de stad of bij jouw hotel/accommodatie

Hoe: fiets (fietshuur is inclusief)  

Afstand: ongeveer 7 kilometer.      

Duur: 3 uur 

Prijs: 40€ per persoon (incl. 21% btw en fietshuur tijdens de tour)

Groepsgrootte: vanaf 6 personen

Bestaat jouw gezelschap uit minder dan zes personen? Neem dan contact met ons op. Graag maken we een offerte op maat.  

 

Als meerdere individuen of kleine groepjes zich voor dezelfde dag aanmelden kunnen wij een groep samenstellen. De "open" fietstour kan dan tweetalig zijn; de prijs is op aanvraag. Vertel ons wanneer jij in Valencia bent en wij kijken of we met andere bezoekers een fietsgroep kunnen vormen!Klik hier, om deze tour per e-mail te boeken (info@valenciainside.com). Je kunt ons ook bellen of een bericht schrijven via WhatsApp:

 

Eline: +34 663.436.444 

Stephanie: +34 625.770.839

info@valenciainside.com

Stephanie: +34 625.770.839

Eline: +34 663.436.444

WhatsApp / iMessage