Historische binnenstad compleet

* Bekende highlights en verborgen plekjes
* Een kijke in het leven van alledag
* Festivals, legendes, gastronomie

Voor een uitgebreidere kennismaking met de oude stad van Valencia en het dagelijks leven van Valencianen, bieden we deze stadstour die van jou een echte Valencia-insider maakt. Tijdens deze Nederlandstalige stadswandeling, die we naar jouw wensen kunnen aanpassen, bezoeken we o.a. het treinstation uit 1917, het Stadhuisplein en de Mercat Central (Centrale Markt, open van maandag t/m zaterdag van 07.30 tot 15 uur). Ook zie je de Lonja (zijdebeurs, UNESCO), het huis met de smalste voorgevel van Europa, de kathedraal, Plaza de la Virgen en de stadspoort Torres de Serranos. Natuurlijk kunnen we gebouwen ook van binnen bekijken, als  je interesse hebt - entreekaartjes betaal je dan direct ter plekke. Onderweg kunnen we kort pauzeren, zodat je kunt genieten van een glas heerlijk verfrissende horchata (aardamandeldrank) of een paar tapas.

Almoina Kathedraal Basiliek rondleiding Valencia


Wanneer: iedere dag, het hele jaar door.

Ontmoetingspunt: op een centraal punt in de stad of in jouw hotel/accommodatie.

Hoe: te voet.

Duur: 4 uur.

Prijs: 45 per persoon (incl. 21% btw, exclusief entreekaarten)

Groepsgrootte: vanaf 6 personen.


Bestaat jouw gezelschap uit minder dan zes personen, neem dan contact met ons op, dan stellen we een tour op maat voor je samen. 

Klik hier, om deze tour per e-mail (info@valenciainside.com) te boeken. Je kunt ons ook bellen of een bericht schrijven via WhatsApp: 

 

Eline: +34 663.436.444

Stephanie: +34.625.770.839

info@valenciainside.com

Stephanie: +34 625.770.839

Eline: +34 663.436.444

WhatsApp / iMessage