Wijken ontdekken

Ruzafa, Canovas en Eixample

* Pop-Up en Concept Stores

* Jugendstil in trendy buurten

* Bezoek twee heel verschillende markten 

Mercado de Colon Stadswandeling Valencia nederlands architectuur

 

Als je het leuk vindt om verder te kijken dan de historische binnenstad of de moderne Stad van de Kunsten en Wetenschappen, is deze stadswandeling met een Valencia Insider een absolute aanrader! 

 

Tijdens deze ‘anders dan anders-stadstour’ hoor je niet alleen verhalen over de geschiedenis en bezienswaardigheden, maar ook over straatkunst, vintage winkels, trendy boetieks, verborgen restaurants, leuke terrasjes, en over het leven van alledag in mooi en veelzijdig Valencia. 

 

Je ontdekt de flair van de jonge, creatieve en multiculturele wijk Ruzafa. En je zult zien dat in de wijk Canovas veel bars, restaurants, leuke terrasjes en trendy eetgelegenheden zijn. Jouw Nederlandstalige gids vertelt je ook over leuke winkeltjes, streekproducten. Natuurlijk is er tijd voor wat winkelen, een kopje koffie, een glas verfrissende horchata of een biertje! We bezoeken twee overdekte markthallen (je zult versteld staan hoe verschillend ze zijn), waar Valencianen elkaar ontmoeten en hun inkopen doen. En wist je dat er in Valencia meerdere restaurants met een Michelin-ster zitten? De meeste van deze sterrenrestaurants met beroemde chef-koks vind je in de wijk Eixample. 


Wanneer: iedere dag, het hele jaar door

Ontmoetingspunt: op een centraal punt in de stad of bij jouw hotel/accommodatie

Hoe: te voet

Duur: 3 uur

Prijs: 35euro per persoon (incl. 21% btw, exclusief entreekaarten)

Groepsgrootte: vanaf 6 personen

 

Bestaat jouw gezelschap uit minder dan zes personen, neem dan contact met ons op, dan stellen we een tour op maat voor je samen. Klik hier, om deze tour per e-mail te boeken (info@valenciainside.com). Je kunt ons ook bellen of een bericht schrijven via WhatsApp: 

 

Eline: +34 663.436.444

Stephanie: +34 625.770.839

 

info@valenciainside.com

Stephanie: +34 625.770.839

Eline: +34 663.436.444

WhatsApp / iMessage