Into the blue: zeilen

* Zeil over de Middellandse Zee en geniet van het uitzicht en de rust

* Feest, paella, gin-tonics op jouw„eigen“ boot? Ook dat kunnen we regelen!

Zonsondergang in de winter of zwemplezier in de zomer - dit is elk seizoen een heerlijke keus

Katamaran Segeln Mittelmeer Boot Schiff Party Sonnenuntergang Wasser

 

Een bezoek aan de promenade van Malvarossa en een restaurant aan de Middellandse Zee mogen niet ontbreken tijdens jouw trip naar Valencia. Maar misschien wil je meer dan een strandwandeling en flaneren langs restaurants? Valencia Inside nodigt je uit voor een zeiltocht en neemt je mee het water op. Deze excursie is leuk, ongeacht het seizoen. In de winter is het super romantisch om vanaf het dek de zon in de zee te zien zakken. En als je op een warme zomerdag deze vaarexcursie maakt, nodigt de koele zee uit tot een verkoelende duik. 

  
Kom alleen en maak nieuwe vrienden aan boord van de catamaran of boek een zeilschip alleen voor jou en je gezelschap! Of wat dacht je van een eigen jacht (max. 10 personen)? We nemen een dj mee en de mojito’s worden vers bereid. De kapitein en zijn bemanning zijn er voor jou en aan boord wordt het helemaal jouw feestje!
  
De catamaran (max. 120 personen) beschikt over een zwemladder, buitendouche, toiletten, muziek en een bar. Als je wilt kun je aan boord eten; we kunnen onder andere een barbecue of paella regelen. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden en beschikbaarheid en wensen “Schip Ahoi!”


Wanneer: iedere dag, maart-oktober

Ontmoetingspunt: in de haven, in de stad of bij jouw hotel/accommodatie

Hoe: catamaran of jacht

Duur: vanaf 1 uur 

Prijs: op aanvraag

Groepsgrootte: vanaf 1 persoonKlik hier, om deze tour per e-mail (info@valenciainside.com) te boeken. Je kunt ons ook bellen of per WhatsApp / iMessage schrijven: 

 

Eline: +34 663.436.444 

Stephanie: +34.625.770.839

info@valenciainside.com

Stephanie: +34 625.770.839

Eline: +34 663.436.444

WhatsApp / iMessage