Ondergrondse riviercruise

* Boottocht over de langste bevaarbare ondergrondse rivier van Europa

* Unieke stilte en een fantastische grottenlandschap

* Rit door sinaasappelplantages en langs de Middellandse Zee 

Höhle Flussfahrt Boot Stalagmit Stalaktit Mystik

In Vall D'Uixo (ongeveer 45 minuten rijden ten noorden van Valencia) bezoeken we de unieke grotten van San José. De grotten zijn in de rotsen uitgesleten door een ondergrondse rivier. Wij varen langzaam over deze langste bevaarbare ondergrondse rivier in Europa en dalen af naar de diepe krochten van de aarde. Hier hoor je niets dan stilte, het zachte kabbelen van water en de echo van een vallende waterdruppel.  Overal zie je stalactieten (aan het plafond hangende kalksteen-formaties), die zijn uitgegroeid tot indrukwekkende figuren. Je zult zeker onder de indruk zijn van dit fantastische ondergrondse landschap. En (niet onbelangrijk) ook tijdens de warme Spaanse zomermaanden is het hier een aangename 17 graden Celsius. Jouw gekwalificeerde privégids vertaalt de informatie van de kapitein in het Nederlands en natuurlijk weet jouw reisbegeleiding zelf ook een en ander anekdote over deze bijzondere grotten te vertellen.


Wanneer: iedere dag, hele hele jaar door

Ontmoetingspunt: een centraal punt in de stad of bij jouw hotel/accommodatie

Hoe: per taxi, mini-bus of met privé chauffeur - we helpen je met de keuze van het vervoer

Duur: ca. 4 uur

Prijs: in overleg - Drankjes, snacks, toegangskaarten en transfers kunnen we op verzoek in de totaalprijs verrekenen.

Groepsgrootte: vanaf 1 persoon


Klick hier, om deze excursie per e-mail (info@valenciainside.com) te boeken. Je mag ons ook bellen of een bericht schrijven via WhatsApp of iMessage: 

 

Stephanie: +34 625.770.839

Eline: +34 663.436.444


Wil je deze excursie combineren met een andere excursie in het noorden van Valencia? Kijk dan eens bij: Land en cultuur of Sagunto: in de voetsporen van Hannibal. We helpen je graag bij het samenstellen van jouw perfecte dagtocht in de Valenciaanse omgeving!

info@valenciainside.com

Stephanie: +34 625.770.839

Eline: +34 663.436.444

WhatsApp / iMessage