Sagunto: in de voetsporen van Hannibal

* De grootste kasteelruïne van Spanje

* Bezoek het Romeinse theater en het Archeologisch Museum

* Fantastisch uitzicht over stad, Middellandse Zee en bergen 

Burg Theater Sagunto Ruine Römisch

Slechts dertig minuten rijden ten noorden van Valencia ligt het stadje Sagunto. Een stad die meer dan tweeduizend jaar geleden belangrijker was dan het toen volslagen onbekende Valencia. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk hoe generaal Hannibal het kasteel in de Romeinse tijd maandenlang belegerde en vervolgens plannen maakte om naar Rome door te stoten. 


Jouw officiële Nederlandstalige gids neemt je mee naar Sagunto en laat je tijdens een rondleiding deze stad vol geschiedenis zien. Je bezoekt het Archeologisch Museum, het Romeinse theater met zijn bewogen verleden en tenslotte het kasteel. Het kasteel strekt zich uit over meer dan 1000 meter en elke cultuur die een rol in de geschiedenis van Sagunto speelde (Romeinen, vroege christenen, moslims, enzovoort) heeft hier zijn sporen achtergelaten. Vanuit het kasteel heb je een prachtig uitzicht over sinaasappelplantages, bergketens en de strakblauwe Middellandse Zee. Deze excursie is goed te combineren met een heerlijke lunch in de stad of op het strand!


Wanneer: iedere dag, het hele jaar door.

Ontmoetingspunt: een centraal punt in Valencia of bij jouw hotel/accommodatie.

Hoe: per taxi, mini-bus of jouw auto. We maken graag een offerte op basis van het door jou gekozen vervoermiddel.

Duur: 3 uur (zonder lunch)

Prijs: op aanvraag - drankjes, snacks, entreekaarten en transportkosten kunnen desgewenst worden inbegrepen.

Groepsgrootte: vanaf 1 persoon Klik hier, om deze excursies per e-mail (info@valenciainside.com) te reserveren. Je kunt ons ook bellen of via WhatsApp of iMessage schrijven: 

 

Eline: +34 663.436.444

Stephanie: +34.625.770.839


Je kunt deze tour goed combineren met een ander hoogtepunt in het noorden van Valencia, bijvoorbeeld met een riviercruise op de ondergrondse rivier in de grotten van San José: Ondergrondse riviercruise

info@valenciainside.com

Stephanie: +34 625.770.839

Eline: +34 663.436.444

WhatsApp / iMessage