Tour voor wijnliefhebbers

Bodega(s) in Requena

* Interessante wijntour over uitstekende Valenciaanse wijnen

Inclusief wijnproeven in één of twee bodega´s

* Traditionele lunch en bezoek aan het historische centrum van Requena mogelijk 

Requena Valencia Spanien Weinprobe Stadtführung deutsch deutschsprachig Tour Bodega

Op slechts één uur rijden ten westen van Valencia liggen de bodega’s (wijnkelders) van het wijngebied Requena-Utiel. De absolute ster van dit bergachtige gebied is de rode wijn Bobal, die alleen hier geteeld wordt. Maar ook de Cavas (mousserende wijn), witte wijn en rosé uit dit gebied zijn van hoge kwaliteit en hebben een uitstekende smaak.
  
Jouw Nederlandstalige reisbegeleiding brengt je tijdens deze wijntour naar wijngoederen en vertelt onderweg interessante dingen over de omgeving, de bewoners en natuurlijk over wijn. Onze partnerbodega´s worden gekenmerkt door hun diversiteit: van de kleine bodega die al jaren in de familie is tot de grote industriële wijnproducent met wereldwijde faam. Na een rondleiding volgt natuurlijk een wijnproeverij, waarbij je smaakpapillen verwend zullen worden.
  
Je beslist zelf of je één of twee bodega’s bezoekt (er zijn er trouwens ongeveer honderd in dit gebied) of dat je liever het tweede deel van de tour met jouw gids het middeleeuwse stadje Requena (onder een plein in het centrum zijn eeuwenoude wijnkelders) bezoekt.
  
We helpen je graag bij de voorbereiding van deze wijntour. PS. Combineer deze excursie met een traditionele lunch in de regio.


Wanneer: iedere dag, het hele jaar door.

Ontmoetingspunt: een centrale plek in het centrum of bij jouw hotel/accommodatie.

Hoe: per taxi, bus, privéchauffeur of jouw auto - wij adviseren je voor de juiste keuze & reservering van een transportmiddel.

Duur: ca. 4 tot 6 uur.

Prijs: in overleg, afhankelijke van het programma, proeverijen, hoeveel deelnemers en bodega´s.

Groepsgrootte: vanaf 1 persoon.


Klik hier, om deze (halve) dagtocht per e-mail (info@valenciainside.com) te boeken. Je kunt ons ook bellen of via WhatsApp of iMessage een bericht schrijven: 

 

Eline: +34 634.436.444

Stephanie: +34.625.770.839

info@valenciainside.com

Stephanie: +34 625.770.839

Eline: +34 663.436.444

WhatsApp / iMessage