Fietstocht compleet

* Inclusief fietshuur en een gekwalificeerde Nederlandstalige gids

* Mooie rit door het Turia-park, de Stad van de Kunsten en Wetenschappen, de haven waar de America´s Cup plaatsvond en het strand

   * Insidertips voor een goede start van jouw verblijf in Valencia

Turia Fahrrad fahren Bellas Artes Kunstmuseum Garten

Ontdek samen met de stadsgids de historische binnenstad. Fiets door een deel van het 9 km lange Turia-park (voorheen een rivier; nu het langste stadspark van Europa) en bewonder de gebouwen van de architect Calatrava in de Stad van de Kunsten en Wetenschappen. Onderweg stoppen we vaak en vertelt jouw privé-gids leuke anekdotes, historische achtergronden en verhalen uit het leven van alledag in zonnig Valencia. 

 

Deze 4-uur durende fietstour gaat verder naar het mooie, brede zandstrand van Valencia. Geniet van het uitzicht over het strand en de Middellandse Zee, terwijl jouw Nederlandstalige gids vertelt over de America's Cup zeilwedstrijd. Wist je dat hier ook vijf jaar lang Formule 1-races werden gehouden? Deze fietstour smaakt vast naar meer, want je weet nu wat er allemaal te zien en te beleven is in het mooie en relaxte Valencia!

 

Als je iets meer betaalt, kun je de fiets de rest van de dag ook gebruiken. Onze fietsen zijn comfortabel en beschikbaar in alle maten, ook voor kinderen en jongeren. Elektrische fietsen op aanvraag. 

 


Waar: iedere dag, het hele jaar door.    

Ontmoetingspunt: een centraal punt in de stad of bij jouw hotel/accommodatie

Hoe: fiets (fietshuur is inclusief)  

Afstand: ongeveer 15 kilometer.      

Duur: 4 uur 

Prijs: € 49,50 per persoon (incl. 21% btw en fietshuur tijdens de tour)

Groepsgrootte: vanaf 6 personen

Bestaat jouw gezelschap uit minder dan zes personen? Neem dan contact met ons op. Graag maken we een offerte op maat.  

 

Als meerdere individuen of kleine groepjes zich voor dezelfde dag aanmelden kunnen wij een groep samenstellen. De "open" fietstour kan dan tweetalig zijn; de prijs is op aanvraag. Vertel ons wanneer jij in Valencia bent en wij kijken of we met andere bezoekers een fietsgroep kunnen vormen!


Klik hier, om deze tour per e-mail te boeken (info@valenciainside.com). Je kunt ons ook bellen of een bericht schrijven via WhatsApp:

 

Eline: +34 663.436.444 

Stephanie: +34 625.770.839


Heb je niet zoveel tijd of wil je een kortere fietstour maken onder begeleiding van een Valencia-Inside gids? Boek dan de 3-uur durende fietstocht! 

info@valenciainside.com

Stephanie: +34 625.770.839

Eline: +34 663.436.444

WhatsApp / iMessage