Fietstocht langs hoogtepunten

* Inclusief fietshuur en een officiële Nederlandstalige gids
* Alle informatie over de Turia-rivier, het Turia-park en de geschiedenis
* Wetenswaardigheden over de Stad der Kunsten en Wetenschappen

Fahrräder Palau Fahrradtour Bike

Wat is er leuker dan een stad op de fiets ontdekken? Valencia is bovendien een ideale fietsstad, want er zijn veel fietspaden en het landschap is vlak. Fietsen is een fantastische manier om de stad te verkennen.
  

Tijdens deze individuele fietstour ontdek je met je officiële stadsgids een deel van de oude stad, het prachtige Turia-park en de moderne Stad van de Kunsten en Wetenschappen met daarin de gebouwen van de sterarchitect Santiago Calatrava. Jouw persoonlijke Nederlandstalige gids vertelt je over de stad, de bezienswaardigheden en natuurlijk krijg je ook exclusieve tips voor je verdere verblijf. In drie uur tijd krijg je een goede indruk van de stad Valencia. Jij bepaalt de route!

  

Onze fietsen zijn comfortabel en beschikbaar in alle maten, ook voor kinderen en jongeren. Elektrische fietsen op aanvraag. PS. Als je iets meer betaalt, kun je de fiets de rest van de dag ook gebruiken.


Wanneer: iedere dag, het hele jaar door.

Ontmoetingspunt: een centraal punt in de stad of in jouw hotel/accommodatie         

Hoe: per fiets (fietshuur is inclusief)

Afstand: ongeveer 9 kilometer.     

Duur: 3 uur

Prijs: €40 per persoon (incl. 21% btw en fietshuur tijdens de tour) 

Groepsgrootte: vanaf 6 personen

 

Bestaat jouw gezelschap uit minder dan zes personen, neem dan contact met ons op, dan stellen we een individuele, privé-tour voor je samen. 

 

Als meerdere individuen of kleine groepjes zich voor dezelfde dag aanmelden kunnen wij een groep samenstellen. De "open" fietstour kan dan tweetalig zijn; de prijs is op aanvraag. Vertel ons wanneer jij in Valencia bent en wij kijken of we met andere bezoekers een fietsgroep kunnen vormen!


Klik hier, om deze tour per e-mail te boeken (info@valenciainside.com). Je kunt ons ook bellen of een bericht sturen via Whatsapp:

 

Eline: +34 663.436.444

Stephanie: +34 625.770.839


Vind je het leuk om onder begeleiding van een Valencia Inside-gids naar het prachtige zandstrand van Valencia te fietsen en daar meer te horen over het Formule 1-circuit, het zeilevenement America’s Cup en over de haven? 

Lees hier meer over de 4-uur durende fietstour.

info@valenciainside.com

Stephanie: +34 625.770.839

Eline: +34 663.436.444

WhatsApp / iMessage