Culinaire tours

Je bent een foodie? Altijd op zoek naar nieuwe gastronomische ontdekkingen en de verhalen achter eten en drinken? Valencia Inside biedt zes culinaire tours waar alles om eten en drinken draait.

  
Als je speciale wensen hebt voor jouw gastronomische avontuur in Valencia, stuur ons dan een e-mail of bel ons. Wij zijn flexibel!

 

Stephanie: +34 625.770.839

Eline: +34 663.436.444

Tapas Bar Pinchos Pinxos Tour Drinks

Tapastour ´s avonds 

Ga met ons mee op culinair avontuur! Jouw Nederlandstalige begeleider neemt je in de avond mee op deze lekkere ontdekkingstocht die draait om tapas en de Spaanse keuken.

 

Voor meer informatie klik je hier.


Tapas Bar patatas bravas Valencia Tapastour

Tapastour overdag

Wat is er leuker dan met vrienden of familie van bar naar bar te slenteren, overheerlijke tapas te proeven en interessante verhalen over Valencia en de Spaanse cultuur te horen?

 

 

Klik hier voor meer informatie.


Mercado Central Markt Schinken Verköstigung Tapas

Centrale markt (Mercado Central): Mekka voor foodies

In een prachtig Jugendstilgebouw (geopend in 1928) is de 'buik van Valencia’ gevestigd. De Mercado Central (geopend van maandag tot en met zaterdag van 7.30 tot 15.00 uur) nodigt jou uit om te ontdekken, proeven en genieten. In deze groot hal kijk je je ogen uit en vind je een kleurrijke verscheidenheid aan groenten en fruit, vlees en vis, specerijen en exotische producten.

 

Klik hier voor meer informatie.


Wijn Requena Tour reisleiding nederlandstalig Bodega Bobal wijngoed Spanje

Voor Wijnliefhebbers: Bodega(´s) in Requena

Op nog geen uur rijden ten westen van Valencia liggen de bodega’s (wijnkelders) van het wijngebied Requena-Utiel. De absolute ster van dit bergachtige gebied is de Bobal, een rode wijn die alleen hier geoogst kan worden. Tijdens deze privétour vertelt de Nederlandstalige gids je alles over de regio, de wijn en de Spaanse cultuur.  

 

Voor meer informatie klik je hier.


sinaasappelplantage sap citrus sinaasappelboom dagtocht

Sinaasappels - het goud van Valencia

Valencia is sinaasappelstad número uno. Wil je alles weten over sinaasappels en andere citrusvruchten? Bezoek dan met een Nederlandstalige gids een sinaasappelplantage in de omgeving (ongeveer 45 minuten rijden) van Valencia.

 

Meer lezen? Klik hier.


Paella Valenciana Valencia Rijst koken cursus workshop

Paella maken - Kookworkshop

De Valencianen eten zes dagen per week rijst en op zondag paella...Zo luidt een Valenciaans   gezegde, waarin veel waarheid steekt. Tijdens deze kookworkshop leer je van een chef-kok de tips and tricks voor het bereiden van de beste Valenciaanse paella. Je kunt deelnemen aan eensamengestelde groep of met jouw gezelschap een workshop (met vertaling naar Nederlands of Engels) boeken. Voor meer informatie klik je hier.

info@valenciainside.com

Stephanie: +34 625.770.839

Eline: +34 663.436.444

WhatsApp / iMessage