Fietstours

Wat is er leuker dan een stad op de fiets ontdekken? In Valencia zijn veel fietspaden en het landschap is vlak: het is een ideale fietsstad! Fietsen onder begeleiding van een Nederlandstalige Valencia Inside-gids is een fantastische manier om de stad te verkennen.

Als je speciale wensen hebt voor je fietstour in Valencia, schrijf ons dan een Email of bel ons - wij zijn flexibel!

 

Eline: +34 663.436.444

Stephanie: +34 625.770.839

fietsen fietstocht fietstocht gids turia Opera nederlands

Fietstour Highlights (3 uur)

Tijdens deze fietstocht ga je met een officiële stadsgids via de historische binnenstad naar het mooie Turia-park en naar de moderne Stad van de Kunsten en Wetenschappen waar je de gebouwen van de architect Calatrava kunt bewonderen! Meer informatie? Klik hier!


Biketour fiets Valencia fietstocht combinatie

Fiets- en Wandeltocht (3 uur)

Je vindt het leuk meer details over de oude binnenstad te ervaren, maar houd je er ook van, een stad met de fiets te ontdekken? Dat kan met deze combinatie-tour! Eerst loop je gezamenlijk met de Nederlandstalige gids door het historische centrum. Daarna pak je de fiets en rijd je door het prachtige park, in de rivierbedding van de voormalige Turia. Meer informatie? Klik hier!


Strand Biketour fiets Valencia Haven fietstocht

Fietstour compleet (4 uur)

Ontdek Valencia met jouw Nederlandstalige stadsgids. Je bezoekt de historische binnenstad, fietst door de 9 kilometer lange voormalige Turia-rivierbedding en je krijgt uitleg over de gebouwen in de Stad van de Kunsten en Wetenschappen. Daarna fiets je met jouw privé reisleider naar het mooie, brede zandstrand van Valencia en naar de haven van de America's Cup. Meer informatie? Klik hier!


bloemenbrug valencia step

Alternatief vervoermiddel

Ook als je liever onderweg bent op een elektrische fiets, segway, in een mini-busje of Tuk-Tuk kunnen we je helpen. Soms is nodig om een extra steuntje in te schakelen, soms is het gewoon ook voor de fun!

Voor meer informatie, klik je hier.

info@valenciainside.com

Stephanie: +34 625.770.839

Eline: +34 663.436.444

WhatsApp / iMessage